Suddenly Broken Google Home App

Had a power outage last night and now the Google Home link is broken in one direction. I can use Google Home to turn on/off HE devices but HE can't update its state to Google Home. I get this in the log. Any ideas?

[app:38](http://hubitat.local/logs#app38)2020-04-15 05:07:36.504 [error](http://hubitat.local/installedapp/configure/38)reportStateResponse Error: { "error": { "code": 401, "message": "Request had invalid authentication credentials. Expected OAuth 2 access token, login cookie or other valid authentication credential. See https://developers.google.com/identity/sign-in/web/devconsole-project.", "status": "UNAUTHENTICATED" } }
[dev:6](http://hubitat.local/logs#dev6)2020-04-15 05:07:36.231 [info](http://hubitat.local/device/edit/6)Workshop Light was turned off [digital]
[app:38](http://hubitat.local/logs#app38)2020-04-15 05:07:32.896 [error](http://hubitat.local/installedapp/configure/38)reportStateResponse Error: { "error": { "code": 401, "message": "Request had invalid authentication credentials. Expected OAuth 2 access token, login cookie or other valid authentication credential. See https://developers.google.com/identity/sign-in/web/devconsole-project.", "status": "UNAUTHENTICATED" } }
[dev:6](http://hubitat.local/logs#dev6)2020-04-15 05:07:32.605 [info](http://hubitat.local/device/edit/6)Workshop Light was turned on [digital]

My best guess is that your credentials are broken. try going back through and reauthenticating.

A reboot fixed it... HE staff please add it to another issue/bugreport. I'd like to trust HE more.

Download the Hubitat app