[RELEASE] App Watchdog 2


#21

can you show me your 'App Watchdog Report'?


#22


#23

hmmm... ok, can I see the child app please. You got me stumped so far. :thinking:


#24

Do you mind doing a screen share? I can give you view access


#25

Not at all, just let me know how... :grin: lol

Feel free to PM me with the details.


#26

New version on GitHub...

V1.0.8 - 02/26/19 - Some test code had snuck in to the last update breaking the app.

Hopefully I found it all... :roll_eyes::grin:


#27

Looks Good! Thanks


#28

One more issue. It is sending a blank attribute to the Virtual Device


#29

Can't reproduce here. Just created a new child app and it sent the data right over.

  • be sure you're using child v1.0.8
  • make sure virtual device is created and using the App watchdog driver
  • make sure the virtual device is selected in the Dashboard Tile section

anybody else have this issue with the latest version - v1.0.8?

thanks


#30

Working for me.


#31

Wrong app :wink: You posted Device Watchdog... this is for App Watchdog. :grin::grin::grin:

BUT, I am glad that is now working for you!


#32

Doh!!


#33

Here is my App Watchdog device.
There is nothing that needs updating so I assume it should be empty?


#34

Looks good. Do me a favor, select 'Welcome Home' from the list and rerun the report. Lets see if it sends the info over.


#35

I selected 'Motion Controlled Scene Lighting' which I do not have installed and it populated the device and also the tile.


image


#36

THANK YOU! We now know that everything is working great. You can go ahead and unselect it.

thanks again


#37

Ok, so maybe this is correct behavior. Is there a way to have it send All apps are up to date to the virtual Device instead of blank? Just a thought.


#38

Sounds good to me!

New version on GitHub...

V1.0.9 - 02/27/19 - App now sends 'All apps are up to date' to tile.


#39

Ok just tried the whole process and it is all working. Thanks for the updates!


#40

awesome, glad to hear it!