[2.3.5.121] Hue Bridge Integration and other apps ran for > 200,000ms - problem? [C7]

The hub on which I have all my integrations and rules has been locking-up lately and requiring at least a daily reboot, so I am looking at the logs to see if anything wold stand out. One of the things I found was the following:

Has anyone seen this before? Thoughts on what could cause this, or if it might be an issue?

I don't have a solution for you. I just wanted to say that I'm seeing something very similar, because misery loves company. I also get excessive load warnings and my system responsiveness gets very laggy. I'm investigating now, and I'll let you know if I have any insights.

[app:990](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 12:23:26.450[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Washing Machine ran for 139,023ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:51.040[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 164,251ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:47.613[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 160,796ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:42.293[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 142,675ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:32.392[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 174,124ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:28.906[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 190,188ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:26.492[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 159,778ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:21.859[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 156,122ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:15.784[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 157,518ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:34:10.066[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 170,817ms

[app:990](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:33:28.272[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Washing Machine ran for 140,609ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:19:04.534[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 129,499ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:18:38.330[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 121,914ms

[app:990](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:18:15.569[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Washing Machine ran for 128,029ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:13:58.302[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 137,953ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:13:50.873[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 150,390ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:13:45.639[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 157,094ms

[app:1057](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:13:41.133[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Dining Room Lights ran for 130,887ms

[app:990](http://192.168.1.141/logs#)2023-03-25 11:13:26.328[warn](http://192.168.1.141/logs#)method allHandler of child app Washing Machine ran for 138,106ms
1 Like

I started to wonder if my issue might not be related to hub db corruption, so I did a backup and a restore a few nights ago. Been keeping an eye on things since and the errors that I was seeing seem to have disappeared since. Will continue to keep an eye on it…

Those errors are usually a symptom of some other problem, so the issue is not always from the app creating the errors. Could be anything causing the hub to get jammed up, which then results in those other processes to get stuck and cause the errors.

1 Like

That's in line with my observation. I just came here to say that I deleted the applications that were getting the errors and imported a saved version of the applications. The errors seem to have disappeared. It's been a couple of days now.

I think maybe in the update process some software hooks didn't get resolved? In any event, other people are following our bread crumbs, I would suggest restoring the whole hub or problem applications.

1 Like