C8 Zigbee Routing Table

Has the zigbee routing table moved or been removed from the new C8? It doesn't load for me.

http://hub_ip/hub/zigbee/getChildAndRouteInfo

Still works. How long ago did you migrate? (and I assume you have the zigbee radio enabled :sunglasses:)

Migrated a few hours ago. Does it take a while before it becomes available?

Takes a while for the routes to report in, particularly for battery powered devices - I'd give it 24 to make sure everything has time to report in.

I am on a C8 and it still works for me - I do have a question though - why does a battery powered device (Sonoff Button 1, 6EF6) show in the Neighbor Table? This showed in my C7 as well, so it's not unique to the C8. I didn't think battery powered devices acted as zigbee routers, or shouldn't? Far as I know, I don't want it there, because I'm sure it goes to sleep, as most battery powered zigbee devices do, and is probably causing trouble? Am I missing something?

Neighbor Table Entry
[Socket 32, 1540], LQI:137, age:3, inCost:1, outCost:1
[Socket 34, 3F55], LQI:148, age:3, inCost:1, outCost:1
[Sonoff Button 1, 6EF6], LQI:140, age:9, inCost:1, outCost:0
[Socket 22, 7269], LQI:111, age:3, inCost:1, outCost:5
[Socket 21, 922C], LQI:230, age:3, inCost:1, outCost:1
[Socket 20, B38B], LQI:188, age:3, inCost:1, outCost:2
[Socket 31, D810], LQI:141, age:3, inCost:1, outCost:1
[Socket 33, DCA5], LQI:102, age:3, inCost:1, outCost:1

This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.